Ebba Granholm Ström ✾

Alla inlägg under maj 2014

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 29 maj 2014 22:07

Fick till en ganska bra motljusbild här på eftermiddagen!

 

Övning ger färdighet.

Xoxo // Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 29 maj 2014 17:10

Gårdagens träning gick relativt bra men jag har en whiplash från en överslag-volt i tisdags som är lagom skön i nacken så jag var ganska trött då jag sovit ganska halv-bra. Idag är det dock bättre och jag har sovit hos Anton och vi har kollat  på Harry Potter (eller ja, jag sov i typ 20 min så vi ska se om den imorgon....) hehe men annars har vi handlat lite gott som vi ätit upp och ikväll sover han här tilsammans med mig. Skönt. :)

 

Gaaaaah vill använda skorna!!       

Nu kör jag det sista veckorna och det är så kul att tillslut få klä upp sig till galan och avslutningen. Det mindre roliga är kanske att jag får lämna massa goa peeps men en nystart är precis vad jag behöver just nu. Det säger jag inte för att göra folk ledsna utan detta är bra för mig.

Men nu ska jag göra nåt kul. Ha en bra eftermiddag! :)

Xoxo // Ebba 

Av Ebba Granholm Ström - 26 maj 2014 14:57

Idag var det spexfotografi och det var superroligt! Vi har gått utklädda hela dagen och resultatet tror jag blir riktigt bra! Ni som följer mig på instagram vet säkert redan vad jag var men här kommer en bild till. 

 

Nu känns det som det inte är långt kvar alls! :D 

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 25 maj 2014 13:00

Nu tänkte jag skriva av mig lite om en liten sak som betyder en del för mig. Det är inte en person eller ett objekt utan mer en miljö som jag trivs i, eller ja, ni kanske förstår sen men det handlar om att vara för sig själv ett tag. Låter kanske lite konstigt att jag skriver om en sak som kanske inte är det mest normala men just jag trivs otroligt mycket i den här "miljön" och jag syftar såklart inte på att jag alltid vill detta men det är skönt att vara i den ett tag ibland, om man känner att man har mycket att göra eller liknande. 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Jag är en tjej som trivs bland mina vänner och mina nära och kära, men jag har även en annan sida som jag älskar nästan lika mycket, inte riktigt men den är väldigt viktig för mig. Jag är en person som behöver få vara i ensamhet, i ensamhet syftar jag på en plats jag tycker är fin eller avslappnande. Som t.ex så älskar jag naturen då jag tycker om att fotografera mycket så jag skulle kunna vara i naturen för mig själv i bara några minuter och det kan få mig att rensa tankar, bli mer glad, få ny energi och bli motiverad för nya saker att göra med mina vänner.

 

Igår så gjorde jag faktiskt så, jag valde att gå ut och fota och lade ut denna bilden på Instagram med texten "lyssnar till tystnaden" :

 

och jag kände att detta behövde jag verkligen, jag fick rensa tankar och tänka på vad jag ville. Sen hade jag solen i ögonen och vinden i håret och jag mådde bara bra.

 

Nu vill jag även att ni inte tolkar mig fel. Jag går inte till mina vänner och säger " nu vill jag vara själv så nu får ni/du åka hem" utan när jag har chansen och jag vet att alla i min närhet har något eller någon att vara med och mår bra kan jag gå ut själv men vill någon att jag kommer tillbaka in så gör jag såklart det. Det är inget märkvärdigt med det. Så jag tar inte heller emot frågor om jag vill vara själv utan jag väljer bara själv när jag vill det. Det är samma sak som om du måste ut och cykla, springa, spela tv-spel eller datorspel - så kan jag ta ut det genom att bara få vara själv några minuter, gärna med en kamera också.

 

Sen är inte det här ett tvång jag känner att jag måste göra varje dag såklart!

 

Men detta förändrar inte mig som person utan jag har alltid vart såhär och jag gör det här när ingen vet och det är för mig något viktigt och skönt. 

 

Alla behöver vi få vara ensamma ibland och jag har mitt egna sätt att göra det på, precis som du kanske också har, vad vet jag? :)

 

 

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 24 maj 2014 15:55

Träningen gick riktigt bra idag, vi övade mycket grunder och armdrag samt lite hur man drar vidare på volter. Gick riktigt bra och jag klarade flickisar och gruperad halv bra så jag är glad. Sen ikväll så ska jag tillbaka till hallen för att min syster har kalas och medans dem leker så tror jag att jag övar lite obliga och styrkor. Får se.

 

Ni får ha en solig och fin dag!

Xoxo // Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---