Ebba Granholm Ström ✾

Alla inlägg under maj 2014

ANNONS

SC

Av Ebba Granholm Ström - 10 maj 2014 12:40

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 9 maj 2014 18:11

Nu är det äntligen fredag igen, i helgen har jag tävlig i Stockholm Lindingö så där kommer jag vara under söndagen. Ska bli så kul att tävla igen! Länge sedan sen sist tycker jag. :)

Har setat och letat musik till nya videos så jag kanske fixar något senare, får se vad klockan blir och hur bra ljus det finns utomhus. Annars ska jag fixa en video inom kort.

 

Snart är det mat så jag önskar er en trevlig kväll!

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 9 maj 2014 14:27

Nu har jag kommit hem ifrån Ica med Emmson och hämtat ut ett paket med lite roligheter. Jag har patat med ett företag som heter vsell.se och fått hem fem stycken drickor vid namn BIRK Björkvatten.


 


Ja vill bara innan jag börjar säga att jag fått dessa drickor hemskickade men det är JAG som skrivit utifrån mig själv hur jag tycker att dem har smakat så jag har inte fått tillsägelse att säga att dom är goda eller liknande utan tycker jag det är det jag som verkligen tycker det.


Såhär är en kort beskrivning av BIRK Björvatten.


BIRK Björjvatten är ekologisk och innehåller björksav tappad från björkar i Finland. Björksaven tappas tidigt på våren innan löven slår ut när björken har maximala nätingsförråd. 


Björksaven innehåller naturligt vitaminerna;

Vitamin A, Vitamin E, Vitamin D3, Vitamin B1, Vitamin C, Vitamin B6, Vitamin B12 och mineralerna kalcium, kalium, natrium, magnesium, zink, koppar, järn och fosfor. 


BIRK Björkvatten är naturligt låg på kalorier och är helt utan tillsatt socker, istället får den sin sötma naturligt från björken.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Jag valde att testa alla en mun per smak. :)

 

 

Orginal: Riktigt uppfriskande smak! Smakar väldigt likt måltidsdryck med fläder/citronsmak. Lite som Vitamin Well i Defence. Riktigt god iallafall, verkligen god. 


Elderflower (fläder): Har väldigt lik smak med orginal, verligen god där också, uppfriskande och god smak av fläder. 


 


Raspberry (Hallon): Denna smakar inte hallon utan den smakar mer tranbär tycker jag. En syrlig smak skulle jag säga. Har inte något sött i sig men är en dricka som helt klart är godkänd i smaken.


   


Blueberry (Blåbär): Denna smakar päron haha! Smakar som päronsaft och jag älskar päronsaft så riktigt god och uppfriskande smak. 


Ginger&Lime (Ingefära&Lime): Denna började med att lukta hostmedicin och även smaken i början hade en svag smak av hostmedicin så det var lite mindre positivt. Är väldigt syrlig i smaken likaså Hallonsmaken men

den är också helt klart godkänd.


Så om jag skulle betygsätta dessa drickor på en plats mellan 1-5 skulle jag nog göra såhär:

 

Fläder: 5/5

Orginal: 4/5

Blåbär: 3/5

Hallon: 2/5

Ingefära&Lime: 1/5

 

Men alla var ändå riktigt goda!

Tusen tack BIRK Björkvatten!

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 maj 2014 18:47

Ja, ni ser rätt! Jag är alltså med i youtube-nätverket Splay Style som är en kanal för youtubers med skönhetsintresse. Det är riktigt kul att få vara med i det nätverket och ni kommer nog få massa roliga videos i framtiden.

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 maj 2014 18:03

Jag redigerade lite bilder i en ny app, tycks?

 

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 maj 2014 07:16

... måste tyvärr bloggen lida. Snart är det slut på skolan för i vår och när jag känner att det lugna veckorna kommer är jag tillbaka på banan.

Ni kan hitta mig på instagram och youtube också. Samt Twitter.
Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 6 maj 2014 15:02

Igår så bloggade inte jag för jag gick hem från skolan. Jag hade inte sovit och hade 0% energi och då jag inte har teori-lektioner på måndagar så kände jag att det var okej att gå hem. Idag tog jag mig dock till skolan och det har gått bra hela dagen, är lite trött och sliten men det är bättre iallafall. 

   

Jag sitter och kollar på lite youtubeklipp och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan skicka iväg ett trevligt litet mail, ni får veta mer sen vad det är. ;)

Xoxo // Ebba


Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---