Ebba Granholm Ström ✾

Alla inlägg under maj 2014

Av Ebba Granholm Ström - 4 maj 2014 21:05

Läs det här!


L Ä N K


 

Xoxo // EbbaANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 4 maj 2014 20:24

Idag har jag vart på Erikslund med mamma och syster och bror. Det blev lite nya saker och hemma så spelade jag in en ny video som ni ska få se nu i detta inlägg. 


Imorgon är det skola igen och denna vecka är det fullvecka med två nationella prov i matte. Känns ändå att det kommer gå bra, jag har gjort det jag kan och nu kör jag bara på känner jag. Det har vart riktigt skönt med lång-helg men nu är jag tillbaka i vardagsrutinerna igen och kör på med skola. 

Känns också skönt att det snart är slut, att jag snart får gå en annan väg med några av mina nära. Att jag om knapp en månad får krama om mina kompisar och mina lärare med mina gymnasiebetyg i handen och sen säga ett "Lycka till". Det ska bli så j'vla skönt men det är en liten mardröm också. 

Men jag hör vad alla mina kompisar har valt och dom verkar verkligen nöjda över det dom valt så jag vet om att min klass och mina kompisar kommer få det riktigt bra. Men jag har valt att skriva om skolan här på bloggen nu och inte ta upp det i skolan. Jag har fått säga det jag vill till mina kompisar om olika skolor och olika val och nu räcker det. Jag kanske tar upp det någon gång men då vet jag vad jag ska säga. 


Nu ska jag kolla vidare på "När livet vänder". Ni får ha en bra kväll. 

Xoxo // Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 3 maj 2014 21:05

Riktig bra film igår, måste jag säga. Verkligen min typ av film med mycket rörelser och kärleksinslag. Värd att se helt klart! Ni som undrar vad det var för film så var det Divergent och gillade man Hungerspelen så kommer man verkligen att gilla den här filmen. Innan så gick jag lite på stan innan jag mötte upp Emmson och ni får gärna gilla om ni vill ha en haul! :) 

 

Idag har jag tränat först på morgonen, gjorde en snygg krash och landade på nacken vilket inte var speciellt skönt så jag är lite stel nu men vad gör man inte för sin sport haha ;) Allt gick bra dock så oroa er inte över mig. Innan jag skulle iväg till min moster kom Anton hit ett tag. Sen åkte vi till min moster för att hälsa på min mosters sambos föräldrar från England. Helt fantastiska människor. Så det var min eftermiddag. Nu ska jag snart hem till Anton igen och sova kvar där och imorgon ska jag kanske iväg med mamma.


Ni får ha en underbar kväll!

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 2 maj 2014 14:47

Jag ska ta och dra mig ner på stan, ska ta ut pengar och kolla på lite saker innan jag möter upp mina brudar på biosalongen. Vi ska se på Divergent och den verkar riktigt bra faktiskt. 

 

Jag ska försöka hitta en necesär och lite annat mumsigt. Ni får kanske mer uppdatering sen.

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 1 maj 2014 19:29

Snart kommer Anton hit och ska sova här. Så vi ska väl tillbringa kvällen med lite pewdiepie och bara mysa och ha det trevligt. Vill mer än gärna spela in en video nu men har 0% inspiration till det vilket inte är lika roligt.

Har ni tips på videos?

 


Jag ska försöka skriva lite inspiration och leta lite så vi får se om jag kommer på något.

Men ha en bra kväll peeps!

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 1 maj 2014 14:15

Jodu! Hon är en överenergisk tjej född år 1998 och är bosatt i staden Västerås. Hon är gymnast och tränar truppgymnastik tre gånger i veckan. jag byter från tredjeperson nu 

Jag har förkärlek till fotografering och media och det är just det jag kommer rikta in mig på under mina tre år på gymnasiet. Jag älskar ödeplatser och skog och även att ligga ner på gräsmattan och fotografera livet där nere. Är lite av en naturperson och älskar det lite mer onaturliga och fina ute i naturen än den nya bikinin eller mobiltelefonen mitt inne i stan. Tumblr är en del av mitt liv och jag får ut mycket känslor där men också all inspiration. 


pompomsnille.tumblr.com


Min blogg är till för att jag ska få dela med mig av mina bilder och vad jag gör men också för att jag trivs som en av dem på internet. När jag inte bloggar är jag gärna med min kille, mina vänner eller ränner runt på cykel. Att spendera pengar är jag också en gud på. Känner att detta fick symbolisera mig nu vet ni lite mer om tjejen som sitter bakom datorskärmen till den här bloggen. Kramar och pussar

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---