Ebba Granholm Ström ✾

Alla inlägg under augusti 2014

Av Ebba Granholm Ström - 12 augusti 2014 22:14

Nu kan jag pricka av en volt jag aldrig trodde jag skulle klara. Men idag körde jag för allra första gången en såkallad FLIFFIS och det var en suuperrolig volt som jag verkligen vill köra igen. 

 

Var peppad under hela hopp-tiden och körde massa bra förövningar och det resulterade fyra stycken Fliffisar, detta är nummer 4/4 men dem första två då jag var "energifylld" så gick det allra bäst. Men vad gör det med en maglandning, jag körde och är supernöjd. Imorgon ska jag och Emma ner på stan och införskaffa lite skolsaker. Så det ska bli mys. 

Nu ska jag ta en dusch så jag tar och nattar bloggen för idag.

Xoxo // Ebba


ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 11 augusti 2014 12:17

Xoxo // Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 10 augusti 2014 10:34

Idag är det släktkalasdags för mig och broder som blir 12 imorgon. Vi valde att dela i år och det gör mig inget alls. Ska bli jättemysigt att ha släkten här och Anton kommer även hem från stugan idag så ska han sova här tills imorgon. Men nu på förmiddagen ska jag hjälpa till att plocka lite och städa tills släkten kommer hit kl halv 3. Blir lite tårta, fika och annat mumsigt. Ska bli kul iallafall.

   

Sen imorgon ska jag till optikern för att kolla mina ögon inför övningskörning så det blir väl "kul" att få göra det... suck. Efter det ska jag nog vara med Anton lite mer. Får se vad vi hittar på för något, kanske blir en långpromenad igen, det är verkligen mysigt att vara ute och gå och prata om saker. Men den dagen är inte idag.

Jag ska gå och duscha av mig och sen städa. Ha en jättebra dag.

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 9 augusti 2014 20:00

Jag låter bilderna tala.

       

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 9 augusti 2014 13:32

Helt underbar träning fick jag börja min dag med idag. Blev många dubblar med bra armdrag och höjd samt finfina flickisar och bra förövningar för dubblsalto. Hur nöjd som helst och jag bara njuter av dessa träningar! Blev mycket gymnasieprat efter ett tag och jag kom då på att jag börjar den 18 Augusti!! Herre mina gudar vad jag är nervös inför nya klassen. Jag har en del saker jag lovat mig själv att hålla under gymnasiet för att det ska gå bra för mig. Kommer nog komma ut med vad det är när jag börjat jobba för att jag har svårt att "väva in det" i handligar annars. :) 

 

Nu ska jag ta en fräsh dusch och sedan har jag en strålande dag framför mig, får se vad den bjuder på. 

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 augusti 2014 10:04

Kände att jag behövde få leva en dag utan bloggen igår för jag var på Parken Zoo igår och då känner jag inte för att ha telefonen uppe hela tiden. Jag ska ladda över några bilder strax som jag knäppte så ni får se dem.

 

Sen när jag kom hem var jag helt slutkörd så jag åt och sen kom Anton hit och vi cyklade ner på stan och kollade på bio tilsammans. Det blev en film som både Anton och min moder var rädda att jag verkligen inte skulle gilla men ack så fel dom hade. Jag har (när något roligt händer) alltid svårt att sluta skratta och i den här filmen fanns det en hel del humor så jag satt och fnissade typ hela tiden.

Filmen hette Guardians of the galaxy och var konstigt nog en väldigt bra film.

Rekomenderar den starkt och till alla killar så kan jag meddela att Anton konstant flinade under filmen så ni har nog betyget från honom direkt... ;)

Nu ska jag springa iväg till Apoteket och sen har jag dagen framför mig.

Xoxo // Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 6 augusti 2014 21:20

Xoxo // Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---