Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 15 augusti 2015 11:59

Jag känner sådan enorm lust till att använda det här typsnittet i bloggen, vad tycker ni om det? Är det för litet, för enkelt eller tycker ni det ger ett lite mer proffisionellt intryck? Kommentera verkligen alla förslag och åsikter ni har, jag vill bjuda in er till min blogg och vill därför vill jag ha era åsikter så jag vet exakt hur jag ska blogga i framtiden. Det här kommer bli lite mer jobb men jag tycker på ett sätt resultatet blir mycket snyggare. Vad tycker ni?

Ni som inte ser typsnittet - Verdana i stl 10

 

Vad tycker ni om typsnittet?
 
 
 
 
 
 
 
 

Kram Ebba 

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 14 augusti 2015 14:02

Idag är en sådan dag då man bara känner sig nere och lite borta. Man vet inte riktigt vad man har lust att göra, just nu vill jag egentligen bara ta tag i bloggen och rusta upp den men jag vet inte längre vad jag ska göra. Ska jag byta bloggportal? Byta bloggämne? Eller bara åter igen göra en utav alla designer som jag brukar göra? På något sätt känner jag hur kreativiteten vill ut. Får se vad jag hittar på för något, hoppas på någon liten förändrig på bloggen iallafall, jag vill så mycket mer än vad jag kan just nu. 

Kanske sticker ut och fotar lite. Ikväll är det iallafall jobb på schemat, skönt att få komma iväg lite iallafall.

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 14 augusti 2015 12:06

Jag förstår att jag inte kan uttrycka mig precis som jag vill alla gånger, mina ord räcker inte till för att jag ska kunna förklara helt hur jag tänker. Jag visste att det är ett extremt känsligt inlägg jag gjorde för någon dag sedan och jag var beredd på massor med åsikter. Jättebra åsikter och jag förstår hur ni tänker allihopa utav er, och jag är ledsen att ni ska behöva tolka mig fel, jag försöker uttrycka mig så bra jag kan, men det blir helt enkelt inte alltid som jag vill. Det här vill jag inte ska ha ändrat min syn på mig, jag vill människor väl och just nu vill jag bara åtgärda detta som jag "ställt till med".


Så jag tänkte om jag skulle förklara mig lite extra angående det känsliga ämnet - plastikkirurgi. 


- - -


Jag är en person som bryr mig extremt mycket. Jag ser ofta in i människor situationer och försöker mig glädlas åt alla som är ute i det "riktiga livet". Ser jag en svettig joggare ser jag inget annat än "fan vad duktig han/hon är" och ser jag en ensam person vid ett bord ser jag "hoppas hon inte sitter ensam länge till". Jag kan stanna till och se till så att personen har det bra innan jag går vidare. Jag vill verkligen ingen person illa. 


Anledningen till min åsikt om plastikkirurgi är för att jag tror jag sett det från en sne vinkel. Jag har sett för mycket helt enkelt. Jag ser inte längre det positiva i det som jag gjort förut. Jag ser bara folk som tar andras plats för att dem vill förändra sin kropp till det absolut extrema. Då talar jag ABSOLUT INTE om transsexuella, människor med hur jag nu ska uttrycka mig, problem med sin kropp i form av besvärande kroppsdelar (stora bröst, stora lår, eller bara för mycket hud) som försämrar deras vardagsliv, skador t.ex brännskador eller folk med som sagt "problem" (usch, jag avskyr att säga så) från födseln som på något sätt försämrar deras sätt att leva på. 


Jag har sett aldeles för mycket inplantat som endast ger mig gåshud. Jag har ingen talan om vad dem gör men det är dem som gett mig den åsikt jag har idag. Jag tycker man ska låta människor med "behov" (fri tolkning) få göra ingreppen i första hand. Vill man testa det extrema och ändra det mänskliga utseendet helt och hållet får man göra det men jag tycker inte det ska gå i första hand utan man ska överlåta dem platserna till de väntande som står i kö.  


Jag fick på mig agående det jag skrev om komplex. Jag vill försöka få människor att må bra på så enkelt sätt som möjligt, kan personen försöka tycka om sin kropp utan ingrepp så är det de absolut BÄSTA enligt mig, att en person kan ändra sitt tycke och inse hur vacker han/hon är. Det är det jag vill försöka främja mer än att försöka se plastikkirurgi som en del i spelet. Det är nog det jag missade i mitt tidigare inlägg, jag var uppe i varv och bara skrev min åsikt när hälften utav det som var självklart hos mig inte skrevs ut i inlägget. Jag tittar ofta tillbaka och ser sådana fel, det är mitt problem och något jag måste öva på. 


Jag ser inte personer som sämre bara för att han/hon väljer att göra ett ingrepp för att stärka sitt självförtroende men jag tycker helt klart det är det bästa om han/hon kan inse hur vacker man är utan att behöva göra ett ingrepp. Inlägget tas bort om ca en månad och jag kommer att se detta som "det sponsrade" istället. 

Men utan er respons skulle jag aldrig kunnat se plastikkirurgi från andra vinklar än den jag sett och ni skulle inte kunnat se den från andra vinklar än ni sett. Jag vill bara försöka göra skönhet så enkelt som möjligt, jag vill försöka hjälpa människor innan dem bokar in tiden för ingreppet. Lyckas jag inte, då har jag försökt och kommer bli lycklig ändå när jag ser personen komma emot mig  med ett leende och säga - Ebba, nu känner jag mig fin. 


Det här inlägget har INGET med transsexuallitet att göra, det är jag 100% FÖR och kommer ALDRIG ändra min åsikt om det. Det är lika viktigt som ett komplex eller ett "problem". 

Det jag ser som "prio 2" är helt enkelt ingrepp för att se ut som ett djur, skära söner kroppsdelar, annorlunda inplantat i t.ex pannan i form av stjärnor. Jag hoppas ni ser den bilden framför er och kan föreställa er att det var min syn på plastikkirurgi innan jag fått åsikter av er. Jag kan behöva de hårda orden ibland för att inse.

 

Jag har åter igen ingen jävla talan alls om hur andra människor ska göra, men jag har en åsikt precis som alla andra och även fast den inte kommer ut så som jag vill så är jag tacksam alla gånger ni säger till att jag skrivit luddigt. Jag behöver öva precis som ni behöver och jag hoppas innerligt att jag uttryckt mig bättre än vad jag gjort tidigare.


// Ebba //

Av Ebba Granholm Ström - 13 augusti 2015 16:56

Vill börja med och tacka för all bra respons till gårdagens inlägg om plastikkirurgi! Värmer!


Ska strax åka iväg och träna vilket ska bli skönt, det vet jag inte om jag tycker under styrkepasset men just nu känns det skönt att få röra lite på sig då jag under dagen bara har tagit det väldigt lugnt. Har suttit ute i solen och ätit en glass, Anton hade sovit kvar under natten så vi tog en liten sovmorgon och åt frukost ganska sent. Men det behövs, imorgon och på lördag har jag lite kalas jag ska hålla i, så det blir jobbet för den här veckan haha.

Kolla gärna in min vsco-blogg  -  ebbagstrom

Hoppas ni haft en bra dag, jag ska byta om och åka till träningen aldeles strax.

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 11 augusti 2015 21:50

TYCKER DU JAG HAR HELT VILSNA ÅSIKTER? - LÄS DETTA INLÄGG, HOPPAS JAG GER DIG BÄTTRE FÖRKLARING TILL MIN ÅSIKT


Jag vet inte hur ofta jag tittar på program med sjukhusrelaterat innehåll. Där jag får se sönderbrända ansikten, stora sår och frakturer som ser ut att aldrig läka. Jag är sjukt fashinerad av hur ett ben kan läka, hur en kirurg kan fixa ett krossat skelett, men något som gör mig ännu mer fashinerad är när jag ser en person som utsatts för brännskador och som då får transplanterad hud. Det är en form utav plastikkirurgi. Jag har många åsikter om plastikkirurgi, även om alla ingrepp är för det positiva så kan jag inte alltid hålla med om ett ingrepp är "bra" eller "dåligt". 


Mina positiva åsikter om plastikirurgi handlar endast om en person utsatts för någon form av olycka, t.ex bilolycka, ett övergrepp med våld etc. då människans yttre skadats. Att man då transplanterar hud, lagar och återställer ett krossat näsben samt fixerar hudfärg och kanske ögonbryn är för mig helt okej. 

Det gäller även om en person är född med ett finger för mycket, ett öra för lite eller liknande, att man på något vis framhäver ett naturlig utseende med hjälp av plastikkirurgi. 

Som ni då förstår så tycker jag bröstförstoring, ansiktslyft, minimering av rynkor, läppförstoring och rumpinplantat är fel. Det är min åsikt då jag tycker att man ska glädlas för sin kropp, man kan inte gå utefter ett ideal och inte efter normen eller grupptryck. Det är ett tecken på att du är fin men du istället har ett självförtroende att jobba på.

Mysig vinterbild

Har du personligen funderat länge på platstikkirurgi kan du läsa mer om det på www.plastikkirurgigruppen.se. Jag personligen älskar min kropp och jag hoppas du gör detsamma om din! 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Detta är ett sponsrat inlägg men mina åsikter är inte påverkade utav någon annan än mig själv. 


Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 11 augusti 2015 21:32

Idag bränner muskerna efter ett hårt träningspass igår kväll, mördarstyrka på det och massor med dubblar, kul träning faktiskt. Det jag inte talat om på bloggen och som säkert inte spelar någon större roll för er heller är att jag har bytt grupp, jag kommer därför skriva lite mer ang träning då det kommer komma upp lite nya saker eventuellt. Så det blir kul, dagens träning var friståendeträning och det var kul, roligt att snurra lite piruetter igen och fick även lära mig ett helt nytt fristående, kämpigt men gillar man att dansa går det mesta bra. Nöjd med träningen och axlarna värker verkligen efter igår. 


Jag ska snart sätta mig och blogga lite för ett företagssammarbete och sedan ta en dusch. Skönt ska det blir, men först - jobba!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 11 augusti 2015 12:15

Hej och varmt välkommen till min lilla blogg! 

* * * * * * *

Jag heter Ebba, en Ebba med ganska hett temperament, en Ebba med väldigt stort gymnastikhjärta och en Ebba med stort intresse för bildbehandling och fotografi. Det är den Ebba som du läser om just nu. Sen att en Ebba som mig gillar öl och skräpmat lite för mycket inte är speciellt intressant information men det är kanske roligt att veta också. 

 

Jag har ofta kreativitetsöverflöd och älskar att fotografera, bildbehandla och jobba med olika projekt. Jag har ofta mycket idéer och vill alltid testa nya saker. Mitt intresse för smink ökar i rask takt och likaså kläder utav alla slag. Är väldigt snål men älskar att gå runt på stan och handla onödiga saker, och att fika såklart.. 

 

Jag tränar fyra gånger i veckan, en ganska undangömd sport som heter Truppgymnastik. Det är en sport där man gör volter på olika redskap. Mycket intressant, mycket fint och mycket mycket elegant. Helt enkelt en sport som passar mig och min längd.

 

Jag läser på Estetiska Programmet i årskurs 2 inriktning Estetik och Media. Där får jag fotografera, bildbehandla, filma och låta min kreativitet flöda så mycket som jag vill. Det passar mig som ett par stuprörsjeans i perfekt längd. Finnemang!

Hoppas verkligen det finns något som kan intressera dig här hos mig, var beredd på mycket åsikter, bilder, gymnastik och kreativitetsutlopp. Jag hoppas det kan intressera någon utav er.

 

Välkommen till mig! Kram Ebba ♕

 


Av Ebba Granholm Ström - 7 augusti 2015 14:14

En vecka!? Men en vecka utan blogg har varit jätteskönt faktiskt. Jag har firat mig själv då jag har fyllt 17 år, jag har jobbat och varit helt slut när jag väl är hemma, jag har fixat lite ärenden och fortsatt med jobb etc. nu har jag äntligen fått chansen att sitta ner och ta det lugnt. Ni vet mig och myscket och göra, behöver inte förklara det en gång till...


Min födelsedag var hur underbar som helst iallafall, det var i måndags den 3'e augusti och jag fick jättefina saker och det blev pizza till kvällsmat till min glädje. Supernöjd och jättetacksam för alla gratulationer!

Jobbet har gått bra, ska fixa lite med bank osv nästa vecka hade jag tänkt då jag måste få min lön på något vis. 

Bild från förra året

Hoppas ni haft en bra vecka iallafall!

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---