Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 9 juni 2015 23:26

Verkligen en supermysig kväll. Har fotograferat på min gamla skolas bal för alla nior som går ut. Jag fick verkligen tillbaka alla känslor jag hade just den dagen jag satt där med fin klänning, smycken och pirr i kroppen inför vad som skulle komma i framtiden. Vi tittade på filmer, ropade upp nomineringar och jag fångade fina tjejer och killar på bild som hade samma glimt i ögat som jag och alla andra hade för precis ett år sedan. En glädjefylld kväll och jag fick syssla med en utav sakerna jag älskar - fotografi. 


Bilderna kommer tyvärr inte komma upp här om ingen godkänner mig att lägga upp dem, då det är människor som ev. inte vill vara med på min blogg. Det respekterar jag och jag hoppas ni gör detsamma! :)

Nu ska jag sova, imorgon är det inget speciellt som väntar vad jag vet, får se vad dagen bjuder på.

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 9 juni 2015 18:30

TopTopShortsKjol

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 8 juni 2015 13:53

weheartit

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 juni 2015 10:45

Hittade tre stycken superfina klänningar på ASOS.com och skulle vilja klicka hem allihopa nu nu nu men bestämmer mig nog lite senare under veckan om jag klickar hem någon utav dem. Riktigt snygga var dem iallafall!

ASOS        ASOS      ASOS

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 7 juni 2015 20:11


"Jag ska fotografera dig som om jag aldrig fotograferat förut."

 

Photograph - Ed Sheeran ♡ Afire Love - Ed Sheeran

 


Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 7 juni 2015 19:16

Idag har jag varit i Stockholm och tränat. Åkte dit med laget och tränade i stort sett hela dagen. Det var väldigt roligt trots att jag hade ont lite varstans, men det börjar bli vardagsmat. Dagen har varit enformig utöver det, inget stort som tagit upp någon energi, väl hemma efter träningen har jag bara tagit det väldigt lugnt. En skön söndag helt enkelt.

Imorgon har jag inga planer alls, ska träna mina axlar lite, tisdag bjuder på träff hos sjukgymnast åter igen, får hoppas på förbättringar sedan sist. Veckan ser lugn ut, har två kalas och lite fotosysslor, annars inget mer jobb.

Kram Ebba 

Av Ebba Granholm Ström - 5 juni 2015 11:27

Idag är det studenternas dag! Och det ska firas med... att jag ska till sjukhuset för en undersökning på orotopeden.. Inte det roligaste men fick en riktigt bra tid och jag får njuta av det fina vädret vi har här idag. Jag ska snart gå ner och äta lunch men kände för att slänga in ett litet inlägg innan jag sticker iväg. Dagen har annars inget speciellt at bjuda på, kanske går ut och solar lite, inte riktigt bestämt än, jag behöver egentligen inte göra något alls, kanske fotar lite också.

Jag har tid och frihet och det är det perfekta och det enda som behövs vid fotografi. 

Darin - Ta mig tillbaka

"Det var en sommar som aldrig tog slut, för vi levde varenda minut."

Hoppas ni får en underbar dag och firar, slappar eller njuter så mycket ni kan!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 4 juni 2015 15:50

SOMMARLOV! Inget mer arbete! Jag har nu flera veckor av slapp, sömn, fest, vänner, familj, sol och bad framför mig. Åh vad jag längtar! Jag vill till Öland, jag vill sola, jag vill ha sena kvällar med bra sällskap, jag vill mysa, jag vill sova, jag vill träna och jag vill så mycket mer än det! Jag kände att jag ville dokumentera att sommaren är här så jag gick direkt när jag kom hem, ut i trädgården och fotograferade lite. Blev rätt sommriga och glada bilder. :)

Ni får två än så länge.

Nu ska jag och syster-yster gå och handla lite mat. Hoppas ni får en bra kväll!

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---