Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 26 maj 2015 10:05

Idag tog jag en liten sovmorgon, sov till halv nio och har precis ätit frukost nu. Checkat av några sociala medier, kollat några bloggar och ska snart sätta igång med pluggandet men jag känner att jag vill slänga in ett par ord till er också. Kanske sätter mig och svarar på frågorna efter det här inlägget så

det kommer upp någon gång under dagen. 


Jag börjar inte förens halv tre idag så jag börjar röra mig vid två ungefär och då blir det endast en franskalektion som förhoppningsvis är rätt enkel att överleva. Ikväll är det förhoppningsvis träning om jag inte känner att jag behöver stanna hemma och plugga lite extra men det är därför jag ska göra det lite idag. 

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 25 maj 2015 14:32

Lätt bästa låten som vann i helgen! Otroligt bra gjort av Mums Måns! Satt nervös som tusan hela kvällen och det var verkligen lättande när hans poäng bara drog iväg och tillslut stod han där på scen igen! Heja Sverige! Jag fassnade dock väldigt mycket för Englands och Belgiens bidrag. Riktigt bra gjort av dem trots att Englands framträdande sög men låten var bra. Annars utöver - för många ballader, annars riktigt bra tycker jag. 

Tyckte ni rätt låt vann?


Fick idag reda på att min tisdag kommer bestå av en lektion som börjar halv tre så jag har en rejäl sovmorgon imorgon. Riktigt skönt, jag ska försöka ägna den tiden till plugg men kanske hinner klämma in en liten fotorunda om jag har tid med det. Jag känner att jag vill bli klar med mina sista uppgifter och det här med en fotorunda varje månad går inte alltid tyvärr.. men det blir såklart dubbelt upp i sommar så ni står inte utan bilder.


Imorgon kanske jag svarar på alla frågor också så fråga en sista gång! Gärna fler frågor om du redan kommenterat en gång - alltid kul med lite fler!

 


Nu ska jag snart till sjukgymnasten! Hoppas ni får en fin dag!

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 23 maj 2015 15:06

Har bokstavligt ont i hela muskelpartiet på nedre halvan av kroppen ju nu. Rumpan värker så att det knappt går att gå ner för trappen, låren spänner och vaderna skriker. Det är dock en obeskrivligt härlig känsla. Då känns det som om man gjort nytta och jobbat hårt vilket jag gjort både idag och igår. Min axel gör ont så jag har kört styrka både under gårdagens träning men också under dagens. Gick riktigt bra, sjukt jobbigt bara!


Kul att ni redan skickat in en hel del frågor till frågestunden! 

Fortsätt fråga! Svarar någon gång nästa vecka!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 22 maj 2015 13:12

Nu kör vi igång en frågestund! Fråga gärna ett par frågor, ju fler desto bättre!

Ni kan ta frågor ifrån bilden jag gjort eller komma på egna frågor! Jag svarar på dem i ett inlägg när jag känner att det kommit in tillräkligt många! 

Fråga fråga fråga!!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 21 maj 2015 18:50

Nu väntar snart en helg igen och denna helg ska jag försöka fotografera lite, har även ett kalas under söndagen jag ska ta och inflikar lite plugg också under lediga stunder. Jag vill just nu bara ha sommar, jag och mina kompisar pratade mycket om sommaraktiviteter under dagen och det gjorde mig verkligen taggad på ett par månader med massor av skratt, bad, sol och lugna stunder med bra vänner. Åh kan inte vänta!

Det är så otroligt mycket som händer just nu också, inte bara för mig utan för några "fasta" punkter jag haft i mitt liv. Många tar studenten, lite gymnastikutflykter och sista året på Öland för ett tag.

Känns tomt på vissa håll tyvärr.. Men det väger inte mer än det roliga saker jag ska göra! Så det är bra!


Undrar om ni skulle vilja att jag har en frågestund?

 

Inte en riktigt tatuering, inte än iallafall.. riktigt snygg är den!

Hoppas ni haft en bra dag!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 20 maj 2015 20:58

Äntligen är de nationella proven avslutade. De felsta tror jag har gått åt skogen men jag känner inte för att lägga energi på det eftersom största delen utav mitt betyg kommer utifrån mina vanliga arbeten. Nu har jag bara två valiga prov kvar nästa vecka, alla uppgifter är inne och jag kan nu sort of börja förbereda mig lite inför ett långt och härligt sommarlov. Tyvärr har jag blivit lite förkyld och stannade därför hemma istället för att träna, fick en hel del plugg gjort så det kändes riktigt bra faktiskt. Väldigt sliten nu dock. Snart ska jag ut och fotografera igen tror jag! Hoppas ni haft en bra dag allesammans!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 18 maj 2015 18:35

Ni får ursäkta en relativt torr uppdatering men jag har haft för mycket att göra under de senaste dagarna. Jag har lite för mycket jobb, lite för mycket känslor och lite för lite motivation till det mesta. Jag längtar nu bara tills jag kan sova ut och inte oroa mig över mycket plugg eller mycket att göra. Det är lite för mycket känslor som stoppar den där glada känslan att spruda ut, det finns lite för mycket känslor som bromsar dem och jag kommer inte låta dem känslorna komma ut förens jag känner att jag kan släppa ut dem, jag lyssnar på kroppen och låter den bestämma hur länge den vill må såhär. 


Jag har iallafall hunnit skicka in två arbeten idag och förrhoppningsvis blir det en eller två till, vet inte riktigt hur jag ska göra med det just nu. Vill bara ha en, två eller kanske tre långhelger till. Vill vill vill!

 

Jag ska försöka hinna ut och fotografera lite när vädret passar, jag har helt ärligt 0 inspiration just nu, förlåt för massor med depp men jag vill vara ärlig med hur jag mår så ni vet om det. Eller tycker ni jag ska hålla det för mig själv?


Jag litar på att ni lyssnar och gör ert bästa för att få mig glad iallafall.

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 16 maj 2015 12:54

Har idag blivit en upplevelse rikare, idag har jag varit och magnetröntgats, det var en halvtimme i en tunnel, rätt obekvämt men en upplevelse. Jag och mamam åkte till Ica direkt efter med min syster där vi köpte mat tills ikväll, jag kommer nämligen spendera min kväll på en läktare och titta när min syster tävlar. Ska bli kul!


Igår gjorde jag även en ny video med lite emties. Hoppas ni gillar den!

Kram Ebba


Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---