Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 14 maj 2015 13:20

Har kommit hem ifrån en pratstund för inte så länge sedan, att prata gör man allra bäst utomhus och just idag var det perfekt att prata om i princip allt. Vi höll på i ca två timmar och bara babblade och nu har jag blivit av med lite påträngande ord och funderingar, skönt och härligt sätt att börja dagen på. 

Jag har inga planer alls idag annars, ta det lugnt, stäääädaaa måste verkligen göras dock och det görs nog med musik om ett par timmar. Måste få ordning på kaoset i rummet. 

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 13 maj 2015 18:59

Har kommit hem från en till kväll på stan vid vår utställning, träffade lite klasskompisar och pratade och hade det supermysigt. Dagen har varit väldigt väldigt härlig, hade en lektion och slutade klockan 09:50. Åkte hem till en klasskompis och lunchade med henne och en till tjej i klassen. Supermysigt! Var hemma kring klockan tre och har sen dess mest tagit det ganska så lugnt och ätit choklad. Lyx behöver inte vara mer!

Mina bilder är de svartvita längst till vänster! Tema: Looks Can Be Deceiving

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 10 maj 2015 16:25

Gud vilken underbar helg! Massor med underbara människor har jag träffat och med dem fått träna världens bästa sport! Har helt glömt bort att jag har så otroligt ont överrallt för det har övervägts med glädje och gympa. Nu är jag dock rätt mör och känner mig ganska paj men det slår inte den mängden glädje jag haft under helgen.


Nu går jag tillbaka till skolan igen och denna vecka som kommer blir väldigt speciell och annorlunda, sova i skolan på måndag, utställning på tisdag och ledig torsdag, fredag. Helt enkelt en estet-vecka, och jag kan bara säga att jag ångrar inte en sekund att jag valde det som gymnasieval! 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 9 maj 2015 09:29

Idag väntar en låång dag i hallen. Jag tränar från klockan 13:00 till klockan 18:00 och det känner jag redan nu att det kommer kännas imorgon då jag åter igen tränar ett par timmar. Det ska dock bli superkul men jag ska ändå ta det rätt lugnt för min fot etc. Ska iväg på en liten planerad träff om någon timme och har därför redan gjort mig klar, ska käka lunch innan jag åker iväg till hallen sen också, blir väl kring tolv jag är där, inte helt säker än. 

Kör nog mest styrka och är med dem vi ska träna med idag, så jag fortsätter vara relativt hel. :)

 

We heart it


Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 maj 2015 17:01

Fredag och helg väntar nu efter en bra dag i skolan. Tog tyvärr en springrunda i skogen vilket inte var det smartaste för min fot så nu gör dem ont men det får jag ta för lite bättre kondition. Nu rullar veckorna på som vanligt och snart är det sommarlov, det känns skönt att ha det att se fram emot, mycket fritid med kompisar och familj. Öland, sandstränder, fotografering, ändlösa kvällar och massa gott att äta och dricka. 

Tumblrrrr

Kram Ebba


Av Ebba Granholm Ström - 7 maj 2015 20:29

Idag har det varit en utav mina längsta jobbdagar någonsin, har gått i skolan från klockan 08:20 till klockan 20:00 idag, eller ja, jag slutade egentligen klockan 16:10 men jag har frivilligt pluggat mattematik från klockan 17:00-20:00 och det var verkligen något jag inte ångrar att jag gjorde. Det kändes bra att få annan hjälp än sin ordinarie lärare. Sen fick jag umgås med mina klasskompisar ett par timmar till och det har varit väldigt mysigt det också.


Gympa is liife


Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 6 maj 2015 15:23

Gud, det känns som plugget aldrig tar slut. Idag har jag lämnat in en hemsk historiauppgift och börjat på min idrottsuppgift som ska vara inne om några veckor, vill bara bli klar med allt jobbigt plugg så man kan sitta ner och ta det lugnt. Under dagens medieproduktion så jobbade jag effektivt i ca 2 timmar med en affish, broshyr och bilder tillsammans med en klasskompis, blev riktigt bra och man mår bra efter man jobbat effektivt.

Gårdagens träning var också effektiv, körde bara styrka och svårgheter för att vila min axel och fot som är ganska pajade nu efter tävlingen. Ska snart kolla upp det... också... gud det är så mycket att göra och jag längtar verkligen tills jag känner den lättade känslan att.. nu är det över! Nu får du vila. :) 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 4 maj 2015 13:46

Åh vilken bra helg det har varit. Det är nog det som fått mig levande denna måndag, jag har bara tänkt på hur mycket kärlek jag haft omkring mig och hur glad jag har varit över att jag fått köra och se på världens bästa sport hela helgen. Jag har fått glömma alla problem, alla jobbiga tankar, all ledsamhet och allt plugg för en hel helg. Det känns helt fantstiskt och jag är så otroligt glad över det, jag känner mig på ett sätt lyckligare nu.  

Linnea Henriksson - Lyckligare nu


Nu är jag dock tillbaka hos fru verklighet och ska jobba lite på en utställning, lite historia och naturkunskap.

Man kan ju inte ha roligt för länge sa skolverket. ;)

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---