Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 19 december 2015 17:28

Äntligen äntligen lov. Frihet och sovmornar under ett par veckor, känns helt underbart att inte behöva ställa klockan eller ha massor med måsten. Jag ska njuta så mycket jag bara kan och lyssna på riktigt bra musik. Det är verkligen lyx enligt mig. Snart är det även julafton, ska också bli riktigt mysigt. 

 

"Let my love in, let my love in
Lay your heart on me
If you're hurting, if you're hurting
Lay it all on me" - Ed Sheeran


Julafton förra året


Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 17 december 2015 11:34

Har ett prov kvar att genomföra idag, sen kan jag äntligen ta jullov. Det ska bli så himla skönt men på ett sätt blir det som ett avbrott i rutin, man borde nog behöva det efter en jobbig hösttermin. 

Hold on - Moguai

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 14 december 2015 19:46

Näsan har börjat rinna och halsen känns tjock, så typsikt att man ska dra på sig en förkylning nu sista veckan, men då har jag iallafall hela lovet på mig att reparera mig. Så det är skönt. Jag har en anledning till att ligga i sägen hela dagarna fram till jul, men tyvärr så är jag inte klar med alla julklappar än så det är prioritering nr 1 just nu haha. 


Har bara ett enda prov kvar denna termin och jag ska börja läsa på det så jag får det överstökat. Sen har jag lite blogginlägg jag ska fixa också, tror jag, om jag känner att kroppen pallar. Annars gör jag det när jag tagit lov. 

Myser för tillfället i dubbla tröjor och till bra musik, njuter lite av minusgraderna. 

Bild från januari

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 14 december 2015 19:45

Jag har alltid gillat att exprimentera med mitt hår. Jag har velat testa på olika schampon, olika balsam, inpackningar och vågade även tona håret rött som jag hade under några år. Det har varit riktigt roligt och jag gillar fortfarande det, men nu har jag kommit in på ett annat spår med min hårvård. Detta spår vet bara några om, men jag tänkte berätta lite mer om den nu. Metoden kallas för "No Poo" och menas kort och gott med att sluta använda dåliga saker i ditt hår, framförallt att sluta använda schampo. 


Det finns olika former av No Poo. T.ex Light No Poo är det som kan kallas för balsammetoden då man utesluter schampo och enbart använder balsam. Sedan finns det även något som heter Hardcore No Poo och det menas med att man inte använder något annat än oljor och naturlia medel för att tvätta håret, kroppen m.m 


Jag började i år, kanske i mars eller april med just Light No Poo aka balsammetoden och har fortfarande inte en speciell åsikt om det. Men jag har märkt att mitt hår har en helt annan struktur efter schampotvätt.

Det man helt enkelt gör är att man använder ett scampo som är godkänt för metoden, det går enkelt att googla fram vilka scampon som är godkända att använda, och det använder man för att få bort alla beläggningar och "skit" i håret som döljer vårt naturliga hår från den "riktiga världen". Sedan använder man ett godkänt balsam, det finns också ett flertal tabeller om vilka som är godkända eller inte, och så tvättar man helt enkelt håret med det. 


Att använda balsammetoden är något jag gillar och kommer fortsätta med, men trots det så kan jag ibland känna att jag saknar alla serum m.m Balsammetoden sägs ge längre hårlängd så jag försöker ha tålamod. Annars kan man såklart köpa löshår. Hairtastic har många färgalternativ, så medans du jobbar med att få mer naturligt och fint hår utan massa 'Poo så kan du börja med att köpa hårextensions. 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 12 december 2015 14:59

Såg nyss den här videon på STLM-pandas youtubekanal, riktigt bra video som visar hur sjuka vissa människor är och även polisen som tillåter mindreåriga röka. Rökning är det absolut värsta du kan göra!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 10 december 2015 11:16

För mycket kontrast gör sig ibland vackrare än vad man kan tro. 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 december 2015 19:03

Det här vädret gör mig på myshumör verkligen! Det är inget väder man vill vara ute och cykla i direkt men att ligga hemma och gosa till, med bra musik och varm choklad tackar jag ja till alla dagar i veckan och gärna året ut. Klarat av 2 av de 3 längsta dagarna på veckan, längtar som en dåre till helgen igen och ännu mer till lov och ledighet. 

 

Har en idrottsuppgift, ett engelskaprov och ett franskaprov kvar på det här läsåret. Det ska jag försöka klara mig igenom. Men först lite kvalitétstid hemma då jag ska måla naglarna. Lite egenmys måste man få ha ibland.


Trevlig kväll!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 6 december 2015 11:49

Inga färger, många ord.  

Så lite men ändå så mycket.

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---