Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 2 december 2015 18:46

Ett livräddningsprov som gick jättebra och en mys eftermiddag med fina människor så kan jag meddela att min dag varit mycket bra. Har inte speciellt mycket måsten utan tar det mest lugnt, var helt slut efter allt jobb som vi genomförde under eftermiddagen, det var en effektiv filminspelning och det tar verkligen på krafterna. 


Har drömt mig bort i musikens värld åter igen och njuter av julkänslan som skapades idag under filminspelningen. Vet dock inte om jag kommer kunna visa resultat på bloggen då jag genom det lämnar ut vilken skola jag går på, och det vill jag gärna inte göra. Men det är en julkalender hur som helst, jättemysigt var det iallafall att spela in. 


Är ni ofta privata med skola, arbetsplats m.m på bloggen?

 

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 1 december 2015 18:54

Jag är verkligen i behov av varmare klimat snart. Längtar otroligt mycket till jul men nu när varje morgon är en pina att gå igenom så längtar jag mest av allt till:


1. Jullov då jag inte har måsten eller anledningar att gå upp ur sängen

2. Ett underbart land med bra väder och högre temperatur


Trots att Sverige är otroligt vackert beklätt i snö. Jag föredrar det om jag får ligga i sängen heela långa dagen.

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 30 november 2015 16:56

Har fassnat totalt för gammal 80'tal och 90'tal. Det svänger i öronen och jag har egentligen lite för mycket arbeten för att kunna sitta här och ta det lugnt. Men nu får alla måsten vänta. Just nu tänker jag inte på annat än att det är december imorgon, och hur otroligt fort november gått. Jag brukar tycka otroligt illa om höstterminen men denna har gått lite snabbare än vanligt om jag går utefter vad jag märkt av. Är förbaskat skoltrött dock så jag längtar inte lite till sent glöggmys, långa mysiga mornar och tid för vila. Det är det jag längtar till just nu!


Har hittat lite julinspiration på Pinterest, man kanske ta testa göra något fint?

FÖLJ MIG PÅ PINTEREST! Har precis fixat en anslagstavla som heter "christmas" som ska fyllas på flitigt innan julafton!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 30 november 2015 16:51

Hittade nyss den här videon på facebook. Den gav väldigt starka känslor. Ta vara på människorna du har i din omgivning, ingen ska behöva vara ensam under jul.

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 25 november 2015 19:55

Jag bara drömmer mig tillbaka till tävlingen, till vattenfallet, till Blue Lagoon och till banketten. En resa jag aldrig glömmer! Min glädje var verkligen på topp och jag har fortfarande kvar känslan från tävlingen ute på golvet, känslan av krampen i benen från all dans, känslan av värmen från Blue Lagoon och kärleken bland alla människor.


Vill ha samma pratstunder ute på balkongen trots att jag frös i min klänning, vill ha min hesa röst efter att jag skrek till musiken, vill ha kvar alla mina sår efter tejpen som gjorde så jäkla ont bara för att den påminner om vilken sjuk resa jag gjort, att den inte skulle blivit av om jag inte lyssnade på mig själv och vad jag ville. 


Gå alltid efter vad du vill, följ dina drömmar ♥♥


Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 24 november 2015 20:01

Jag får en jobbig klump i magen av den här videon. Verkligen värd att se.

Mercy for animals 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 24 november 2015 19:00

Bra musik i öronen, mycket redigering att jobba med, en kort dag med härliga människor och en skön stund hemma med inspiration och motivation. Det är så allt ser ut just nu. Jag njuter till fullo verkligen!

  

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 23 november 2015 18:32

Följ en sida med min inspiration och motivation! 

pinterest.com/ebbagranholm


Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---