Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 20 oktober 2015 17:08

Vi på Estetiska programmet har under ett par veckor fått jobba med ett gemensamt begrepp. Begreppet vi fått jobba med var "rum". Vi har under flertal veckor diskuterat om vad ett rum egentligen är, att det inte alltid måste vara ett fysiskt rum med väggar och tag utan att det faktiskt kan vara en känsla, en aura eller ett tillstånd. Något personligt i många fall och jag tillsammans med min klass har på egen hand fått tolka begreppet Rum på eget sätt och skapa något mediarelaterat utrifrån det. Jag tolkade mitt rum i två fotografier och jag tänkte försöka förklara hur jag tänkt för er. 


Jag har valt att fånga mitt rum så som jag tolkar det, jag ser inte rum som en bubbla utan mer som en känsla, en lättnad eller en tyngd. I mitt rum kan jag känna doft. I mitt rum är det varmt eller kallt. Jag har därför skapat ett rum som beskriver hur man känner sig i olika rum. I vissa rum kan man känna sig tung, nedtryckt, osäker och rädd medans i andra rum så är man lätt, man svävar, man dansar och man känner frihet på ett helt annat sätt.

Utifrån det skapade jag mina två fotografier. Hur tolkar ni begreppet "rum"? 


Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 18 oktober 2015 15:56

Var helt slut efter kalaset igår så jag och Anton gick och sov nästan direkt, vi kollade lite Until Dawn som är ett skräckspel, riktigt spännande, kan verkligen rekomendera om man inte är rädd för gore ( =blod, inälvor osv.). Du har en historia och du ska hela tiden välja medlan olika val, t.ex vad en person ska säga eller göra och allt du gör påverkar hur historien fortsätter.

Vi kollade på det efter frukost idag också, vi kollar när Cry spelar det men vi har kollat när Pewdiepie spelat det också, Pewdiepie är verkligen rolig men han har gjort oerhört dumma val i spelet jämfört med vad Cry har gjort. Kan iallafall varmt rekomendera spelet till skräckälskare. 

Har pillat lite på andra bloggen och den börjar ta sin form mer och mer, ska nu ta tag i franskaplugget som jag skjutit upp en hel del. Hoppas ni får en bra söndag, njut så mycket ni kan så taggar vi en ny vecka nästa vecka.

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 17 oktober 2015 15:39

Helg, älskade älskade helg. Började en solig lördag med hallonte och god frukost med Anton, medans han är och tränar några gymnastikgrupper så ska jag ta det lugnt. Ikväll väntas kalas då jag är kalasvärd så det är det mest effektiva jag kommer göra idag, ska pilla lite på min andra blogg också så får vi se om jag kommer längre med den.

Min hud har klappat ihop helt och hållet så jag kör ansiktsmask samtidigt som jag jobbar lite med bloggen osv. i hopp om att den ska bli lite lyckligare. Håller på och testa på ett märke som heter Dermosil, hoppas det är trovärdigt och gör min hud glad, men det är endast ansiktstvätt och nattkräm, nu har jag bara en vanlig ansiktsmask från Dollarstore. 

Jag måste snart ut och fotografera lite höstbilder! Det är min nästa prioritering efter mitt franskaprov. Kom ihåg det Ebba!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 14 oktober 2015 12:15

Kommer ni ihåg inlägget där jag pratade om ett skolprojekt? Det är just den här marknadsföringsveckan som jag pratat om och jag kan nu visa upp vad vi åker runt och gör hela den här veckan. Jag har fotograferat en av 3 bilder, men filmeleverna har även gjort en film där vi fotorgaferar etc. Titta gärna på filmen! Vad tycker ni om den?

 
Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 13 oktober 2015 14:32

Första marknadsföringsdagen! Det har varit otroligt roligt, extremt mycket att göra och nerverna har legat och tryckt - men jag har klarat mig bra och ändå gjort saker som jag tycker är otroligt jobbigt. Det hör lite till att jobba emot sig själv ibland, även fast man egentligen inte riktigt vill, men nu i efterhand är jag nöjd med att jag gjorde det jag gjorde. 


Ikväll är det ingen träning, jag är helt slut i huvudet så jag tar det lugnt hemma ivkäll vilket ska bli riktigt skönt att göra faktiskt. Imorgon är det marknadsföring igen och då blir det lika tidigt som idag. 

Hoppas ni haft en fin dag, hösten närmar sig mer och mer. 

Vilka téer gillar ni allra bäst? Ge tips på er favoritsmak!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 11 oktober 2015 14:19

Nästa vecka kommer troligen bloggen att stå ganska tom, det är för att årskurs 2 en gång per år åker på marknadsföringsturné runt omkring i Västmandland. Jag kommer komma hem relativt sent vissa dagar och eftersom jag tränar en hel del så blir det ganska tomt med bloggningen. Det kommer dock endast vara en vecka detta pågår så jag återkommer kommande vecka, håller fortfarande på och kikar på min blogg.se-blogg och försöka kolla lite på det (ifall jag någon gång kommer att byta bloggportal). Jag ska maila blogg.se och fråga lite frågor och jag hör såklart av mig till er när jag kommer fram till något, jag vill bara blogga så bra som möjligt för er!

Från en mysig sommarkväll!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 10 oktober 2015 17:50

Igår var en underbar dag. Hade en bra skoldag och på kvällen blev det av en inflyttningsfest hos min klasskompis. Ska man sammanställa antal minuter rent asgarv så tror jag det skulle pågått i någon timme eller två, helt fantastisk kväll med massor av snacks, god pizza och roliga människor. Det vart jag och mina andra klasskompisar vid samma bord och vi pratade väldigt länge, det är så oerhört bra med kvalitétstid. Längtar så tills nästa år då vi kan ha någon mysig vinkväll etc. 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 8 oktober 2015 13:45

Hittade denna på min kompis Linns blogg. Jag lånade den om det var okeej :)) Men jag skriver SÅKLART mina egna svar!


1. Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?
När det är som kyligast och löven har fin färg så är det en utav de mysigaste tiderna på året, men när det övergår till slask så är det inte så jätteroligt. 2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Det tror jag blir stickade tröjor och mysiga koftor. 3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?
Det har skett många förändningar men just i denna tidpunkt förra året mådde jag otroligt dåligt tyvärr. Tack vare mina vänner, min familj, mina närmaste och andra anledningar mår jag mycket mycket bättre idag. God bless you all!


4. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag tränar, är i skolan och pluggar - student life!5. Vad ska du ha för frisyr?
Flätor är typisk höstfrisyr tycker jag men jag kommer nog vara så tråkig att jag kör på utsläppt eller uppsatt.


6. Vad lyssnar du på för musik?
Jag har verkligen blandad musiksmak så det går i perioder mest.


7. Vad var bäst med sommaren?
Gymnasestradan var oförglömlig! Sen var det nog jobbet och min födelsedag. 


8. Vad var sämst med sommaren?
Det var en hel del saker som inte var bra men mycket bra saker också!


9. Senast köpta plagg?
Jag kommer inte ihåg..


10. Vad är det bästa/sämsta med hösten? 

Det bästa är de mysiga färgerna och kalla mornarna, det sämsta är nog att det blir mörkare.

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---