Ebba Granholm Ström ✾

Senaste inläggen

Av Ebba Granholm Ström - 13 september 2015 14:13

En riktigt mysig helg har det varit, foten besvärar mer än vad jag önskar men allt har gått jättebra ändå. En vecka med högt tempo, mycket att göra och lite tid då jag tränar 3 av 5 dagar i veckan och alla tre är på mina längsta skoldagar så jag har ingen som helst tid att blogga dem dagarna vilket är ganska synd. 


Men jag ska snart börja småköra lite, tog bort plåstret idag och det ser faktiskt riktigt fint ut nu, lite jobbigt när jag går men det är nog inte så länge till jag känner så, det börjar läka lite vilket är skönt. 

Anton åkte hem för någon timme sedan och om några timmar ska vi hem till min kusin och fira honom och hans flickvän. Så det blir ett mysigt avslut på denna vecka innan allvaret drar igång sen, får plugga lite när jag kommer hem så jag har allt färdigt till nästa vecka. 

Hoppas ni haft en skön helg, vad har ni gjort för något?

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 9 september 2015 21:02

Var så otroligt nervös idag när jag vaknade klockan 05:00, då åkte rena kläder på och det blev snabbdusch och ingen frukost innan jag och mamma lämnade huset för att åka till sjukhuset i Köpning. Jag har haft en knöl på min fot som heter ganglion som kort och gott är en inflammation som sitter på senan, har ett inenhåll liknande gelé och som har stört mig under min träning. Den skulle idag tas bort.

Jag hade otroligt snygga kläder på mig och så nervös som jag var så vart jag lite blödig när jag förstod varför jag hade dem snygga kläderna på mig. Men sådana människor det finns, helt obeskrivligt bra var narkosläkarna som var med mig i operationssalen. Jag var lugn och vaknade utan några jobbiga tankar eller jobbiga känslor. BRA JOBBAT OM NI (såklart inte) LÄSER DETTA! Evigt tacksam för att man så snabbt kunde få mig på bättre tankar.


Det gick superbra alltihopa, kan gå på foten med lätt smärta men inget problem. 


Sen vill jag även tacka världens finaste mamma som var med mig hela tiden på sjukhuset, jag var så jävla nervös och kunde inte tänka anant än jobbiga tankar innan. Jag är evigt tacksam att jag har min fina mamma, mina närmaste och min fina familj som bryr sig om mig, och just denna gång fick mamma vara min stödpelare än en gång, inga ord kan beskriva min eviga tacksamhet, inte bara för denna gång utan för alla gånger jag är i behov av närhet och kärlek. 

Det var inget stort ingrepp men jag var verkligen inte mindre nervös än någon annan.


Jag ser fram emot när jag kan börja köra igen, denna gång i hopp om att slippa ha ont. 

Hoppas ni haft en superbra dag! :)

Kram Ebba

ANNONS
Av Ebba Granholm Ström - 8 september 2015 14:03

Dagsuppdatering:

• Avklarat, 5/6 av dagen.

• Kvarstående, Naturkunskap och friståendeträning.

• Dagens låt, 


"Boy look at you, looking at me
I know you don't understand
You could be a bad motherfucker
But that don't make you a man" - High by the beach, Lana Del Rey

 

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 5 september 2015 21:05

Jag har setat och pillrat ett tag på en design men jag har inte riktigt fastnat, precis som förra gången jag bytte så kände jag inte att det var rätt. Jag vet bara att jag behöver hitta det som passar mig perfekt. 

Jag kommer vilja ha en som förstorar mina bilder så jag jag lägga ner mer tid på den, mer stilren design och en väldigt enkel header, minimalt med plotter. Jag ska testa med designbyte (igen) på den här bloggen för ett försök till, jag vill egentligen inte byta alls men jag känner bara hur jag vill utvecklas. 

Kvällen har hur som helst varit mysig, hela familjen har kollat på Disneyfilmen Trassel och det är en film jag verkligen tycker om, så rolig och på allas nivå. Man kan aldrig vara för gammal för en bra Disneyfilm!

Ska cykla hem till Anton snart och sova kvar där, imorgon väntas träning igen och sen skola på måndag som vanligt. 

Hoppas ni haft en bra lördag!

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 5 september 2015 18:08

Vad ska man säga.. inte speciellt mycket faktiskt. Jag har helt enkelt tappat det helt, jag känner inte för att blogga just nu, jag har för mycket att göra och jag finner inte det roliga i att logga in på bloggplatsen för att skriva ett inlägg, jag gör helt enkelt inte det längre. Jag ska kolla med blogg.se, jag ska kolla om det kanske kan få min blogglust att öka för just nu så vet jag inte vart min inspiration är någonstans. Eller så kommer jag tillbaka hit, får se, bloggen är inte skapad än men jag ska testa blogga på någon blogg för att se hur det känns. 


Skulle ni fortsätta läsa min blogg på blogg.se?Nu blir det iallafall lördagsmat och sen ska jag sticka iväg till Anton. Hoppas ni får en bra kväll! :)

Kram Ebba 


Av Ebba Granholm Ström - 30 augusti 2015 14:29

Söndag, en vecka utan speciellt mycket internet faktiskt, det har varit skola, träningar och annat som tagit min tid, väldigt skönt. Idag har jag och min familj kollat på min lillebror som tävlat racerunning, det är en sport för ungdomar med rörelse-/funktionshinder och han var så otroligt duktig. Kom trea och tvåa på två lopp. Så otroligt bra!!

Nu ska jag sortera mitt smink och sedan förbereda mig för träning.

 Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 30 augusti 2015 14:22

Kram Ebba

Av Ebba Granholm Ström - 24 augusti 2015 09:08

Musiken spelas och jag har bytt om till dagens kläder, sminket ser likadant ut som förr men saknaden efter många utav mina älskade klasskamrater är större än någonsin. Ska bli jätteroligt att träffa alla igen, tror det mest blir lite blandad information idag och att vi får våra skåp. Vet inte riktigt vad som skulle kunna hända mer. 

Efter skolan är det planerat med Linn, får se om någon annan hänger med också. Ska hur som helst snart åka iväg för jag ska agera fotograf och fotografera ettorna, herregud, jag förstår verkligen hur nervösa dem flesta är idag, jag var så jäkla nervös första dagen, helt obeskrivligt. Det som man ska veta är att det verkligen blir bättre sen, man kommer bli mycket mer säker efter en kort tid oftast. 

Stort lycka till till alla nya gymnasieettor i Västerås idag + er alla andra när ni nu börjar skolan! :) 

Kram Ebba

Om Ebba Granholm Ström

Ebba Granholm Ström ♥ gymnastik
svartvitt ♥ 1998 ♥ fotografera ♥ 
sommar ♥ vänner
Läs mer.........

instagram, twitter, tumblr, kontakt, bloglovin,

youtube, vsco, flickr 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

MIN KAMERAUTRUSTNING

MINA BLOGG-GUIDER

 

business inquiries { ebba.granholm-strom@live.vasteras.se 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

 

Fråga mig

1 735 besvarade frågor

Arkiv

Copyright

I min blogg har jag 100 % copyright på både bilder, bloggdesign ALL text och koder och kopieras det något så kommer jag prata med dig om detta © Maila mig om det är något du skulle vill ha dela med dig av så ordnar vi upp detta tilsammans och ser du någon annan som kopierat från mig. Länka inlägget till mig. Det uppskattas. ©

Låt inspirationen slinka in men låt er inre kunskap skina igenom.

Reklam och annonser---